Обадете се за оферта

Разкажете ни от какво имате нужда, а ние ще ви дадем най-доброто

icon_widget_image Понеделник-Петък: 9:00 - 17:00; icon_widget_image София, България icon_widget_image +359 888 588 688 icon_widget_image stmitev555@gmail.com
Image Alt

За нас

За нас
Последни проверки на чертежи

Нашият опит

Специалистите ни имат между 10 и 20 г. опит в своите области, което ни отличава като основен изпълнител, чието качество на работата е наистина на високо ниво.

Основната ни дейност е основен ремонт на апартамент, интериорни подоброния и обзавеждане. Имаме множество завършени проекти на жилища в района на София – както единични, така и комплексни такива. 

Изпълняваме проекти на архитекти и интериорни дизайнери, работим и на сгради в строеж. Това прави така, че имаме огромен опит и потенциал от качествени специалисти.

Вашият доверен партньор за ремонта у дома

Ако търсите надеждни професионалисти за ремонта на дома ви, доверете се на нас. Гарантираме ви, че дейностите ще бъдат изпълнени с високо качество и в предварително договорените срокове.

Цялостно управление на проекти

Услугата включва създаването на архитектурен или интериорен проект и неговото изпълнение. Можем да се заемем с всичкидейности свързани с ремонта и интериора – от проекта, през доставките до изпълнението. Бъдете сигурни, че ще ги реализираме съобразно индивидуалните ви нужди.

Кои сме ние?

Компания позиционирана в сферата на ремонтите дейности в домове и жилища - ремонт на апартамент, довършителни работи, интериорен дизайн и архитектура всичко свързано с обновяването на жилищното пространство.

Строителни ремонти – София

обединява екип от майстори, специализирани в широк спектър от направления. Ние можем да ви предложим цялостни ремонтни услуги, касаещи ремонта на вашия дом:

  • Вътрешни и външни ремонти и довършителни работи;
  • ВиК изграждане на инсталации;
  • Изграждане на парно и подово отопление;
  • Услуги за климатизация и вентилация – монтаж на климатични и вентилационни системи;
  • Електроуслуги и много други.
къртене на бетон и мазилки и стени

6 Съвета относно ремонтите на апартаменти

1. Поддръжка и грижи след ремонта

След приключване на основния ремонт е важно да вземете необходимите мерки за поддръжка за обновената обстановка. Редовното почистване и поддръжка на изделия от ествствен и технически камък, дърво и фурнири е от съществена важност за удължаване живота им, както и ще запазят красотата на вашия обновен апартамент за по-дълго време.

2. Внимание към детайлите

Детайлите могат да окажат съществено значение за финалната визия на вашия ремонтиран дом. Обърнете внимание на избора на обков, осветление и декорации, които съответстват на стиловете и предпочитанията ви. Добре подбраните детайли придават усещене за повече уют и индивидуалност на всяко жилище.

3. Енергийна Ефективност

При ремонта може да вложите усилия за подобряване на енергийната ефективност на вашия дом. Това включва изолация на стени и тавани, подмяна на прозорци и врати с техните енергоспестяващи алтернативи, както и използване на енергоспестяващи електрически уреди и осветление. Тези инвестиции в модерни решения не само ще намалят разходите ви за енергия в дългосрочен план, но и ще повишат удобството на вашия апартамент.

4. Избор на подходящи материали

Изборът на подходящи материали е ключов фактор за всеки успешен ремонт. Качествените материали гарантират дълготрайност и удължават живота на вашия дом. Внимавайте при избора на бои, настилки, лепила и облицовки, като отделяте нужното внимание на техните технически характеристики и дали са подходящи за конкретните помещения. Не правете компромиси с цената това може да ви спести доста нежелани нерви за в бъдеще.

5. Професионални консултации

Ако имате въпроси или съмнения по време на  основения ремонт на жилището ви, не се колебайте да се консултирате с професионалисти в строителния бранш. Ние разполагаме с екип от архитекти, дизайнери и инженери, които могат да предоставят ценни съвети специално за вас и вашия имот. Всеки член на нашия екип е резултат от дългогодишен подбор, опит и контакти. Опита с който разполагаме е безценен. Ние можем да помогнем във вземането на правилните решения, които ще подобрят крайния резултат.

6. Най-важното

Един ремонт на апартамент или друг недвижим имот е своеобразна инвестиция в удобството, енергийната ефективност и сигурността му. С подходящ подход и внимание към детайлите, вашият дом може да се превърне в жилищно пространство, което отговаря на вашите нужди и представи за комфортен и стилен живот.

Чрез нашите съвети и бъдете сигурни, че ще успеете да създадете един уютен и съвременен дом, в който с удоволствие ще прекарвате своето свободно време.

Ремонта на жилището може да бъде доста приятно преживяване, ако е налице добро планиране и анализ. 

Не забравяйте, че ключа на успешния ремонт на апартамент не е в цената, а в планирането.

Първото нещо, което се появява преди всичко останало е идеята за това как ще изглежда новото жилище. Как то ще осигури най-благоприятната среда за работа и почивка – функционално и визуално.

Ако времето ви е най-ценния ресурс, оставете на нас проектния анализ, пространственото планиране, функционалноста и обзавеждането. Във всеки нов проект, който стартираме ние правим широкомащабен анализ на чисто визуалното и красиво за окото в контекст на ергономичното и пространствено разпределение спрямо индивидуалните изисквания и възможности на клиентите.

Call Now Button