Всичко за вашия ремонт - бързина, качество и гаранция на достъпни цени
Начало За нас Услуги Обекти Контакти Съвети Връзки

ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС

За нас

Ние сме строителна бригада изградена от млади енергични и дипломирани в сферата на строителството специалисти с опит във вътрешните и довършителни ремонти.

Основните ни дейности са цялостни и частични ремонти на бани, кухни, тоалетни, търговски и офис помещения, заведения, тераси, коридори и др. Ние обхващаме целият строително - ремонтен процес като можем да Ви помогнем и насочим във всеки един етап от него. Разполагаме с богат асортимент от услуги и строителни материали.

Работим с ваши планове и идеи като можем да Ви дадем съвети за постигане на максимален комфорт и красота във вашия дом или офис. Изпълняваме специални и нестандартни решения.

Работим с качествени материали, доказали се през времeто, поддържаме връзки с фирми доставчици на строителни материали и консумативи. По този начин с качествени материали и качествен труд от нас Вие получавате отлично извършена строителна услуга от нас.

Разполагаме със транспорт за превоз на строителни материали, а също така и за изхвърляне строителните отпадъци от ремонта.

Държим на качеството на извършената строителна услуга и бързината на работа, стараем да поддържаме максимална чистота на обекта.

Ние ценим нашите клиенти, знаем колко е важно качеството, за това се отнасяме с голямо внимание към всеки детайл и това какво точно желаете. Изготвяме план за работа, като предварително уточняваме всяка подробност преди да започнем ремонта или строителната услуга, за да не се превърне ремонта в един кошмар за клиента. Само така може да се получи максимален резултат и след нас Вие, истински да се зарадвате на новият си дом или офис.

Не правете компромиси с качеството и се доверете на нашите услуги за извършване на вътрешни ремонти.Copyright © 2010 RemontiBG.net - All rights reserved | Created by Dodo's Team