Обадете се за оферта

Разкажете ни от какво имате нужда, а ние ще ви дадем най-доброто

icon_widget_image Понеделник-Петък: 9:00 - 17:00; icon_widget_image София, България icon_widget_image +359 888 588 688 icon_widget_image stmitev555@gmail.com

Услуги
проект

Управление на проект

Управление на проект е обобщаващ термин, който съдържа в себе си една или повече дейности свързани с ремонта на вашия апартамент или реновация на дома. Услугата включва архитектурно заснемане разпределение на жилището, интериорен проект и неговото изпълнение. Можем да се заемем с една или няколко дейности, свързани с вашия дом, като ще ги реализираме с високо качество и съобразно индивидуалните ви нужди.

Планиране

Преди да започнете да мислите за замазки, плочки, бои и мебели, трябва да заделите необходимото време за подробно планиране и бюджетиране. Това е първата стъпка, която никога не бива да бъде подценявана и тя започва своя живот успоредно с идеята за ремонта на новото ви жилище. Създайте си списък с приоритети, като включите в него всички замислени дейности и подобрения. Определете вашите приоритети, така че да можете да заделите реалистичен бюджет. След като сте определили бюджета си, добавете допълнителни разходи за неочаквани ситуации. Заделете поне 10% от общата стойност на проекта за евентуални промени или изненади. Това ще ви предпази от финансови неудобства по пътя и ще ви позволи да се справите с всякакви неочаквани предизвикателства. Определете обхвата на дейностите: Какво точно искате да постигнете с ремонта на вашето жилище? Поставете ясни цели и определете къде точно ще се извърши той (баня, кухня, спалня, хол и др.). Съставете бюджет: Планирайте всички разходи за материали, цената на труда, както и допълнителни разходи като извозване на отпадъци, доставка и качване. Задължително си заделете допълнителни средства за непредвидени обстоятелства.

Довършителни работи

професионалистите

Използвайте професионални услуги. Наемете опитни майстори! Бъдете подготвени, че качествените специалисти имам запълнен график от 1 до 3 месеца напред. Макар и да можете да извършите много от ремонтните работи сами, някои аспекти на основния ремонт изискват професионална намеса. Дейности като смяна на електроинсталации, подмяна на водопровод, и строителни промени изискват опит и специфични познания, а за последното се налага консултация от архитект или строителен инжинер. Не се колебайте да наемете професионалисти с опит, за да гарантирате качеството и трайността при обновяването на вашия апартамент. Преди да ангажирате майстор за ремонта си, разпитайте за неговия опит и потърсете ревюта от предишни клиенти. Не сравнявайте безкрайно много оферти от различни специалисти или фирми за ремонт. Няма значителни разлики в цените и за това две са ви напълно достатъчни. Не се увличайте по снимките, основно се доверете на усещането си и препоръките. Не забравяйте, че сферата на ремонтите е притегателно място за всякакви хора и е възможно да попаднете на недобросъвестни. Това, което ще ги отсее е сключването на писмен договор, в който да се уточнят всички детайли на проекта както и крайните срокове за изпълнение на всяка от дейностите.

Качество

След като сте определили дизайна на вашия апартамент, е време да помислите за избора на материали и мебели. Качествените материали са от основно значение, особено при извършването на основен ремонт на апартамент. Изберете здрави и устойчиви на износване материали за вашите подове, стени и мебели. Не забравяйте за комфорта. Изберете мебели, които са не само стилни, но и удобни. Разгледайте внимателно различни онлайн магазини и проучете водещите брандове, преди да вземете окончателно решение. Пазарувайте умно и инвестирайте в качество, което ще ви служи дълги години напред.

Изпълнението

Изпълнението е най-важният елемент от ремонта на жилището. Започнете като изпразните всички помещения. Ако е възможно, освободете стаите, в които ще се извършва ремонта, за да улесните достъпа и работата на майсторите. Покрийте всички мебели и подове. Използвайте велпапе и опаковъчни найлони. Велпапето се слага когато имаме сухи дейноности. Защитете мебелите със опаковачно фолио, за да ги запазите в идеален вид. Така ще си спестите много нерви и усилия след приключването на ремонтните дейности. Предупредете съседите, че предстоят ремонтни дейности. Запознайте ги с майсторите. Извършване на същинските строителни работи. Настъпил е момента за извършването на предвидените строителни дейности, като например разрушаване на стени, изравняване на подове и др. Инсталиране на електро и водопроводни системи: Ако променяте разпределението на стаите, помислете внимателно как това ще се отрази на електро и водопроводните системи в дома ви. Баня и кухня: Тези помещения често изискват специфичен подход, заради тяхното по-специфично предназначение. Залепете плочките по подовете и стените. Монтирайте санитарията и кухненската техника, монтирайте външните тела и поставете декоративните елементи. Боядисване на стени и тавани. Изберете качествени бои и боядисайте стените, след като вече сте извършили всички необходими подготвителни работи. Поставете первазите, монтирайте осветителните тела и завършете ремонта на дома с подходящи декорации и аксесоари. Поздравете се за резултатите. Насладете се на новия си апартамент и направете няколко теста на ел. уредите.

индивидуален стил

Изборът на цветове и дизайн са ключов елемент, който определя усещането и функционалността на вашия дом. Започнете с базовите цветове, които предпочитате, и след това добавете акценти и още детайли. Но не прекалявайте. Разгледайте последните тенденции в интериорния дизайн, но не пренебрегвайте и личния си стил. След завършване ремонта на вашият апартамент той трябва да е отразил вашата уникална идентичност и предпочитания. Прегледайте различни дизайнерски идеи и почерпете вдъхновение от тях, за да създадете жилищно пространство, което е както красиво, така и функционално. Подберете референциите, които най-много отговарят на това, което искате. Заложете на качествени материали. Купувайте само качествени и издръжливи материали от доказани производители, които ще имат дълъг живот. Помислете за дизайна. Решете как точно искате да изглежда апартаментът ви след ремонта. Можете да потърсите вдъхновение онлайн или да се консултирате с професионален интериорен дизайнер.

На финала

След завършването на всички преправки, доработки и корекции, почистете всичко прецизно. Премахнете всички предпазни фолиа и се уверете, че повърхностите отдолу са чисти или ги почистете допълнително, където е необходимо. Уверете се, че всичко работи правилно. Проверете Ел. и ВиК инсталации, както и всички електроуреди един по един. Накрая аранжирайте мебелите спрямо новия дизайн на помещенията.

Заключение

Запомнете, че е важно да работите с доказани професионалисти за сложните задачи и винаги да следвате законовите и строителни нормативи и правила, за да избегнете проблеми от всякакъв характер. Не забравяйте, че основният ремонт на един апартамент е инвестиция в уюта и стойността на вашия дом. Съчетайте всичко от изброеното и постигнете съвършенството. Направете така, че вашето жилище да бъде уникално.

ЗА ВАС

Пълно управление на проекти

34 34

Завършени

Проекта

97 97

Доволни

Клиенти

15 15

Опитни

Работници

62 62

Извършени

Ремонти

кърти
Компания специализирана в изпълнението на основен ремонт на апартамент. Всичко, от което се нуждаете след покупка на апартамент независимо дали са довършителни дейности или основен ремонт. Всички видове строително-монтажни работи: Разрушаване, Електро инсталации, ВиК инсталации, Лепене на гранитогрес и плочки, Стени и тавани от гипсокартон, Лепене на тапети, Шпакловки, Замазки и Боядисване, Интериорни подобрения и Монтажи на електро уреди и мебели.

Кърти, чисти и извозва

Всеки

основен ремонт на апартамент

стартира с разрушителни дейности. Ще изкъртим всичко ненужно при реконструирането на вашия дом, ще почистим строителните отпадъци от дейността и ще ги извозим от адреса ви. Доверете се на професионалистите, които да го направят вместо вас на най-добрите цени. Ние ще оправдаем доверието ви. Цялостна услуга за

ремонт на апартамент

Лепене на плочки

Лепенето на плочки

в банята, кухнята или коридора не е лесна задача и в 99 % от случаите не можете да се справите без намесата на специалисти, които се занимават с това всеки ден. Независимо дали става въпрос за една баня или за основен ремонт на вашия дом. Ние го правим за района на София. Съществуват различни видове плочки, на различни цени, които могат да са израз на различна на вид естетика – от класически и елегантни до модерни и екстравагантни. От малки подобни на мозайка до широкоформатни. Всичко зависи от дизайна. Най-релевентната цена спрямо качеството, което предлагаме - 20 години опит в дейноста. Изберете нашите висококачествени услуги за района на София - лепене на плочки, рязане оформяне на герунг, фугиране и силикониране. Цялостни услуги за ремонт на апартамент

Парно и подово отопление

Ние сме професионалисти в широк спектър от дейности, свързани с ремонта и поддръжката на дома за района на София. Част от нашето портфолио с услуги са и дейности по изграждане на парно и подово отопление.

 

Предлагаме високо качество на конкурентни цени.

 

Цялостна услуга за ремонт на апартамент

Боядисване

Много хора подценяват боята и боядисването и често смятат, че могат да се справят сами. Не си правете експерименти и не си губете времето. Ние ще го направим вместо вас, достатъчно е да сте в района на София.

 

Ние боядисваме постоянно и с удоволствие. Най-изгодни цени.

 

Цялостна услуга за ремонт на апартамент

Климатизация и вентилация

Услуги от професионалисти за поддръжка на климатични и вентилационни системи на територията на София.

 

Със своя опит и висококвалифициран екип ние гарантираме за надеждността на услугата, а оттук и за изправната работа на климатичната система.

 

Цената е по-ниска от това, за което ще ни потърсите.

 

Цялостна услуга за ремонт на апартамент.

Гипсокартон

Всички видове монтажи от гипсокартон, окачени тавани, преградни и шахтови стени. Най-употребяваният материал за така нареченото сухо строителство. Бързо и качествено изпълнение от висококвалифицирани професионалисти. Най-изгодни цени за района на София.

гипсокартон цена труд

  Цялостна услуга за ремонт на апартамент

ВиК инсталации и монтажи

Преработка на ВиК инсталации, промяна на местоположение на ВиК елементи. Демонтажи на стари инсталации и отстраняване на течове за района на София.

 

Монтажи на смесители за бани, вани, кухненски смесите, бойлери, перални, съдомиални и структури за вграждане на най-изгодни цени.

 

Цялостна услуга за ремонт на апартамент

Електро инсталации

Електроинсталацията е първото нещо, с което започва всеки основен ремонт на апартамент

 

Изграждане на всички видове електроинсталации, прозвъняване и преработка на окабеляването. Смяна на ел. табло, смяна на предпазители и разклонителни кутии за София.

 

Монтажи на тоководещи шини, осветителни тела тип "луна", LED ленти и полилеи на най-изгодни цени. Бързо и качествено.

 

Цялостна услуга за ремонт на апартамент

Последни новини.

Блог

Повечето колеги свеждат работата по ремонта до два фактора – време и пари. Това донякъде е так, но в действителност има много повече детайли и това опростяване води до залагане на множество подводни камъни.

В действителност ремонта на един апартамент стартира много по-рано в главата на клиента и обикновено минават от 3 до 5 месеца преди да се започне с изпълнението. Препоръчваме ви още преди огледа и изготвянето на офертата да се свържете с изпълнители и да започнете с консултациите. Ако имате готов проект и чертежи ние ще се водим по тях, ако нямата ние ще ги изготвим в зависимост от дейностите, които ще се извършат и от това как си представяте апартамента в завършен вид. Ето защо препоръчваме да се свържете с изпълнители още на фазата когато се е появила идеята ви за ремонт или ако е нов строеж, поне 3 месеца преди да сте си закупили жилището. Организация, планиране и изпълнение това е накратко ремонта на апартамент, времето и парите са просто цифри в календара и фактурата.

Наемете екип от професионални специалисте всеки, от които е експерт в областа на домашните ремонти и интериорен дизайн. Ние ще въведем всички стандарти и подобрения, които ще превърнат новото ви жилище в мечтания дом.

Разгледайте проектите, които сме реализирали за наши клиенти. Независимо как ще ги наречете основен ремонт или довършителни работи, ние сме тези, които ще го направят.

Call Now Button